Lærerne

Der er tre gode fællestræk ved vores billedskolelærere. De er glade for børn, de har lang erfaring med at undervise dem, og så brænder de for billedkunst.

I Efteråret 2019 har vi 4 billedskolelærere i Hadsten Billedskole.

Anne Birgitte Lysholk Holm – Billedskolelærer Østervang skole

Jeg er 46 år og bor i Risskov med min mand og to piger på 13 og 17 år. Til dagligt underviser jeg i dansk, engelsk og billedkunst på
Østervangskolen i Hadsten. Jeg har undervist i billedkunst i 20 år
og synes kun, at det bliver mere spændende med tiden.

Jeg glæder mig til at møde de kreative børn og tilbringe nogle
hyggelige, spændende og skabende timer sammen med dem!

Mie Agerholm Christensen – Billedskolelærer Hadbjerg skole

Jeg er uddannet som dansk- og billedkunstlærer og har undervist på Hadbjerg Skole siden 2010. Jeg bor i Hadsten med min mand og vores to børn på 13 og 15. Jeg elsker at arbejde med børn, der gerne vil udforske og få gode ideer til arbejdet i den kreative verden.

At arbejde fysisk med hænder giver et pusterum fra faglige præstationer, lektier, konflikter og den lange skoledag. Jeg mener også, at vores børn nogle gange trænger til en ”digital pause”, men det kan ikke udelukkes, at noget af vores billedarbejde skal laves på computer.

Pia Læssøe Olesen – Billedskolelærer Hadbjerg skole

Jeg hedder Pia, er 45 år og bor i Hinnerup med min mand og vores 3 børn.

Min datter har gået på billedskolen i Hinnerup, og her igennem har jeg fulgt billedskolen og været begejstret for det, den kan.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har siden 2001 arbejdet som sådan. Mine linjefag er dansk og musik, men jeg havde ligeledes billedkunst som fag på seminariet. Jeg har ligeledes undervist i billedkunst i størstedelen af mit lærervirke.

Billedkunst er et fag, jeg nyder at undervise i. Jeg glædes selv dagligt over at være kreativ, og jeg synes, det er fedt med kunst i børnehøjde. Jeg ser meget frem til at undervise et mindre hold, og til at kunne gå mere i dybden i arbejdsprocesser med børn og unge, som ligeledes brænder for at være kreative.

Maja Landgren Germundsson – Billedskolelærer Bavnehøj Skole

Jeg hedder Maja er 44 år og er bosiddende med min mand og to teenagebørn ude på landet ca 10 km fra Silkeborg.

Jeg har igennem det meste af mit liv beskæftiget mig med kreative processer og har en uddannelse som bachelor i textil og formidling fra textiluddannelsen i Viborg 2009.

Igennem de sidste 6 år har jeg bl. a undervist børn og unge i Hammel Billedskole og synes jeg er meget heldig at få lov til at arbejde med børn, der ligesom jeg brænder for kunst og kreativitet.

Yderligere kan jeg tilføje, at jeg har mange års mange års udstillingserfaring bl. a på flere censurede udstillinger i Danmark samt med fremstilling af kunsthåndværk.

Man er meget velkommen til at se min hjemmeside for yderligere oplysninger www.majagermundsson.dk