Lærerne

Der er tre gode fællestræk ved vores billedskolelærere. De er glade for børn, de har lang erfaring med at undervise dem, og så brænder de for billedkunst.

I Efteråret 2020 har vi 2 billedskolelærere i Hadsten Billedskole.

Anne Birgitte Lysholk Holm – Billedskolelærer Østervang skole

Jeg er 46 år og bor i Risskov med min mand og to piger på 13 og 17 år. Til dagligt underviser jeg i dansk, engelsk og billedkunst på
Østervangskolen i Hadsten. Jeg har undervist i billedkunst i 20 år
og synes kun, at det bliver mere spændende med tiden.

Jeg glæder mig til at møde de kreative børn og tilbringe nogle
hyggelige, spændende og skabende timer sammen med dem!

Maja Landgren Germundsson – Billedskolelærer Bavnehøj Skole

Jeg hedder Maja er 44 år og er bosiddende med min mand og to teenagebørn ude på landet ca 10 km fra Silkeborg.

Jeg har igennem det meste af mit liv beskæftiget mig med kreative processer og har en uddannelse som bachelor i textil og formidling fra textiluddannelsen i Viborg 2009.

Igennem de sidste 6 år har jeg bl. a undervist børn og unge i Hammel Billedskole og synes jeg er meget heldig at få lov til at arbejde med børn, der ligesom jeg brænder for kunst og kreativitet.

Yderligere kan jeg tilføje, at jeg har mange års mange års udstillingserfaring bl. a på flere censurede udstillinger i Danmark samt med fremstilling af kunsthåndværk.

Man er meget velkommen til at se min hjemmeside for yderligere oplysninger www.majagermundsson.dk